Luna Đogani dostići će slavu i bogatstvo, postaće veoma uspješna u svijetu mode, poput Viktorije Bekam, tvrdi astrolog Dušan Veličković.

 

Prema njegovim predviđanjima, učesnicu Zadruge očekuje blagostanje za tri do četiri godine, kada će upoznati vrlo imućnog i uticajnog čovjeka za kog će se udati. Prije toga, Luna će imati još nekoliko kraćih veza, ali i jedan propali brak, koji joj neće pasti teško kao raskid sa Slobom.

“Luna je veoma emotivna osoba, što je karakteristično za Ribe u horoskopu. Ona sada od balavice postaje žena i vrlo teško to podnosi. Razlog je zapravo karma! Ona nosi jako lošu energiju predaka, oni nisu bili dobri i kola su se na njoj slomila. JA sam već rekao da je ova godina za Lunu užasna i tako će ostati još neko vrijeme. Sredinom sljedeće godine ona bi trebalo da skroz izbriše Slobu iz svog života i da se konačno preda drugom muškarcu. Ali taj neće biti onaj pravi. Imaće ona još nekoliko vezica i od po nekoliko mjeseci, a očekuje je i jedan brak ili vanbračna zajednica. To, međutim, neće biti njena sudbina, već će pravog muškarca upoznati tek za tri, četiri godine. Za njega će se udati, a uporedo će izgraditi karijeru modne dizajnerke”, kaže Veličković i dodaje da je Đoganijevoj zapisano da bude planetarno popularna.

“Zbog svog posla, ali i zbog uspješnog muža, ona će postati slavna. Njoj je zapisano da bude najjači član porodice Đogani, da bude najpopularnija. Vidjećete, o njoj će se pričati. Luna je vrlo kreativna devojka i nema šanse da ne uspije”, priča on.

Dušan otkriva da, pored karme koju Luna otplaćuje, ona sada delom loše podnosi sve što joj se dešava i zbog situacije u porodici.

“Ona je imala vrlo loše adolescentsko doba. Otac i majka su je prepustili samoj sebi i Luna je živjela sama u najosetljivijim godinama. Pritom, šta je sve gledala i vidjela od Gagija kad je bila mala, i ne čudi što reaguje ovako na muškarce. Ali s godinama će se to promijeniti”, kaže Veličković.

Biće uspješnija od Slobe

Karleuša bila prisutna u knjižari kada su mušterije tražile da kupe Kijinu knjigu. Zatim se desio ŠOK

Veličković se osvrnuo i na Luninu bolnu tačku Slobu Radanovića i otkrio da će on biti uspješan u muzičkoj karijeri, ali ni približno kao Đoganijeva.

“Ja sam njega jednom sreo i rekao sam mu da će biti veoma uspješan i da to iskoristi pametno. Međutim, nema šanse da bude popularan kao Luna, iako će stremiti ka tome. S druge strane, ni ona, da je ostala sa njim, ne bi ništa postigla. Njihov odnos bi se uglavnom svodio na to da ga ona prati po nastupima i ljubomoriše mu zbog drugih djevojaka, a on voli da ih mijenja. Zapravo, sada su godine kad treba to da radi, a ne kada dobije porodicu. Luna je za njega bila jedna tačka u prošlosti koja više ne postoji, ali njoj je mnogo bolje bez njega”, zaključćuje Veličković.

Nakon što je isprozivala Karleušu, pogledajte šta je Kija IZJAVILA o Ceci. NIKADA NE BISTE POGODILI.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here