“U braku smo nešto više od dvije godine i živimo u porodičnoj kući mog muža. U zadnje vreme često vidim svekrvu da se dopisuje, kucka po mobitelu i laptopu. Pretpostavila sam da se dopisuje sa nekim likom.

Inače njen muž, otac mog supruga je um,ro prije godinu dana i zbog toga me je jako interesovala istina pa sam nekako došla do njene šifre na fejsu i vidjela da se tu da se zaista radi o “švaleraciji” i to ne sa bilo kime već sa rođenim bratom njenog  muža. Sve to sam skrinovala (slikala) za one koji neznaju.

Razmišljala sam da li da to kažem mužu pošto je on mnogo volio svoga oca i znam da bi ga to sve jako potreslo, ali riješila sam da o tome ćutim i kad već imam tu informaciju o njoj da to preokrenem u svoju korist. Kada smo ostale same rekla sam joj da sve znam i da imam kopije svih njenih poruka sa njenim djeverom i da ću sve reći njenom sinu ako mi ne bude, odnosno ne budu novčano svakog mjeseca plaćala 200-300eura, koliko mi kada bude trebalo.

Ja sam domaćica i svo vrijeme sam u kući, ne radim i samo brinem o djeci a voljela bih imati neke pare da kupujem sebi garderobu pošto muž ne ulaže u mene ništa. Ne smatram da sam loše postupila jer da ona nije sama htjela, ili da je našla nekon “Normalnog” ljubavnika ništa se od ovoga ne bi ni desilo.”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here