TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Vladan Tomović je rođeni brat Vladimira Tomovića, koji je svima poznat kao jedan od najjačih navijača FK “Zvezda”, a javnost je imala prilike da ga upozna kao Tomovićevu podršku u studiju Pinka.

Iako djeluje kao “opasan momak” Vladan je porodičan čovjek, oženjen i privržen svojoj porodici, pa su navijački poduhvati ipak iza njega, stoga je mnoge šokirala njegova objava na Instagram profilu.

Naime, on se uslikao u tamnici, zatvoren iza rešetaka, držeči se sa šipke, sa tužnim pogledom, pozirao je za fotku, a ispod toga napisao “Da se vratim”.

Sponsored by Luponmedia

Od Vladimira Tomovića smo navikli na burne detalje iz života, jer je turbulentan, a da li je to nasledno, očigledno jeste, jer je ova objava sa sve ispisanim riječima, šokirala mnoge.

da li je aludirao da je već proveo vrijeme u zatvoru ili se samo šalio, ostaje da vidimo.

Balasevizam/SD

POBJEDNICA RIJALITIJA UZELA 30.000 EURA, A SADA IMA NOVOG DEČKA: Upravo objavila sliku – FRAJER BOLI GLAVA

Ivania Bajić, pobjednica osme sezone rijalitija “Parovi” odnijela je glavnu nagradu od 30.000 evra prije nekoliko mjeseci, a sada, kako se vidi po društvenoj mreži Instagram, ona uživa u ljubavi. Ivania je podijelila fotografiju u zagljaju momka, gdje uživaju i ljube se: Ispod slike u opisu

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here