Bivša učesnica rijalitija Tara Simov poslije žučne rasprave koju je imala sa nevjenčanim suprugom Danilom Raičevićem, sa kojim ima i sina, skrenula je pažnju svojom novom objavom na društvenim mrežama.

Tara se sada oglasila na svom TikTok nalogu gdje je pokazala da uživa u ljubavi i da ima novog dečka, a fotku sa njim je objavila i na Instagramu.Simova je podijelila objavu sa pratiocima u kojoj je misteriozni muškarac grli i ljubi tik z usnu, a u opis je stavila stiker srca.

Podsjetimo, Tara i njen nevjenčani suprug Danilo Raičević, prekinuli su vezu, a nedavno se između njih desila žučna rasprava, gdje je Simova istakla kako je Danilo bio agresivan prema njoj.

– Postoji dogovor da se o tome ne priča ništa, sve najljepše mislim o majci svog djeteta i takođe joj želim sve najljepše. To je dogovor koji neću kršiti i ne pričam o tome, tu se podvlači crta i tu je kraj – rekao je Danilo i dodao:

– Nisam ništa loše izgovorio prethodni put o mojoj bivšoj djevojci, a neću ni sad – bio je kratak i jasan on.

O mnogim situacijama koje su iza njih, Danilo je vješto ćutao zbog dogovora koji ima sa advokatom.

– Tu je postavljena neka granica i neki dogovor između nekoliko ljudi i zaista ne smijem da kršim to i to je epilog cijele priče – zaključuje Danilo.

Iz ove veze, bivša rijaliti učesnica i Danilo imaju sina Nikolaja, a on ističe da će dijete i dalje biti podjednako i kod majke i kod oca.

– Naravno, dijete je i kod mene koliko i kod nje, to je normalno. Biološki je normalno da dijete bude sa majkom i u svakom aspektu je to bitno posebno kada je malo dijete u pitanju. Kada poraste tu je bitna muška figura i muški uticaj, a sada to treba ovako da bude. Prvenstveno bih bio neprijatelj svom djetetu kada bih htio da ga odvojim od majke. To je poenta cijele priče – kaže on i ističe da će sinu prirediti slavlje povodom prvog rođendana.

– Uskoro će sin napuniti godinu dana, biće jedno gala slavlje koje želim da napravim zbog njega, da on kada vidi jednog dana kaže “Hvala mama i tata, divni ste”. Zbog njega mi je samo krivo što je ovo otišlo u tom smjeru – ističe on.

Na mrežama su se pojavile i brojne prepiske Tare Simov i Danilove porodice, ali on je sa svojim roditeljima u odličnim odnosima.

– To je bezuslovna veza, roditelji neraskidivo vole dijete. Moj otac mi mnogo pomaže i niko nikada me neće voljeti kao on. Mi imamo tenzičan odnos jer smo drugačiji, totalno drugi “film” što se tiče pogleda na život. Koliko god se mi raspravljali i svađali, uvijek na kraju dana kažem da me niko neće voljeti koliko me voli taj čovjek – rekao je Danilo i otkrio kako njegova majka posmatra cijelu situaciju.

– Ta priča je gotova, sve je super i sve je gotovo. Moja majka je dobro. Sve je glupost i ništa nije trebalo da se izdešava. Krivo mi je što je sve otišlo u tom smjeru i zaista nije trebalo, ali desilo se i sve je to za ljude. Na kraju dana bilo i prošlo, svi su super, živi i zdravi i to je jedino bitno i tu je apsolutni kraj – rekao je Danilo Raičević za Blic.

(Telegraf.rs)