Mnogi prognoziraju da će uskoro stupiti u vezu koja ima sve izglede da bude jedna od najturbuletnijih do sada, sa čim je saglasan i Taki Marinković, Majin otac, kog su s portala sd.rs pozvali kako bi provjerili kako gleda na kćerkino zbližavanje s Bukilićem.

– Au… To ne valja! On je, dečko, malo patrijarhalno vaspitan, a videli smo kako je ova mala Teodora Balzak prošla sa njim. Videmo sam na nekoj žurki da joj je branio nešto da obuče, cepa haljine – započeo je Taki.

– A moja Maja, od 30 džakova ima 27 u kom su samo minići, tu bi bilo problema! Ja nemam para da kupujem šalvare i dimije (smeh) – počinje priču Taki – dodao je Taki.

– Kada bi njih dvoje ušli u vezu, mislim da bi Veliki šef morao da zida novo imanje! Bukilić je patrijarhalan, konzervativan, iz takve je sredine gde nisu minići… Ili je on tako odgajan, ne prati modu. Ili toliko ljubomoran… Zgodan je, istetoviran, vidim, ali ima neku falinku, ljubomoru u sebi – smatra Majin otac.

Na pitanje da li bi bio srećan kada bi Maja ušla u vezu s Nikolom, Taki kaže:

Nikola Bukilić i Teodora RadojičićFOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Srećan sam kada je moje dete srećno. Ako je ona srećna, a neko je fin, dobar, nežan prema njoj, onda naravno. Čim je neko loš prema mom detetu, ja pokazujem zube, to je prirodno. Mačka pokazuje zube za svoje mače – zaključuje Taki.