Takmičari “Elite” Marko Đedović i Jovana Tomić Matora danas su napustili rijaliti i otišli u Rumu, gdje se održava suđenje protiv Miljane Kulić.

Marko je podnio tužbu protiv Kulićeve zbog toga što je nasrnula na njega i udarila bubicom u “Zadruzi 3”, dok je Tomićeva podnijela tužbu zbog toga što ju je Miljana udarila mikrofonom u drugoj sezoni popularnog rijalitija.

Kako mediji navode, na suđenje je trebalo da stigne i Miljana, ali je ona sinoć otkrio da je slučaj dobio novog sudiju i da samo Matora i Đedović danas izlaze iz “Elite”, kako bi dali izjave. Naša ekipa našla se na licu mjestaž

Jovana Tomić Matora
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Matoroj i Đedoviću je bilo zabranjeno da daju izjave za medije, već su se odmah u pratnji obezbjeđenja i reportera zaputili nazad u rijaliti.

– Može da da moja najbolja advokatica na svijetu. Ne smijemo ništa da kažemo – rekla je Matora.

– Sve je isto – dodao je Đedović.

Miljana je, inače, danas napunula 30 godina, a rođendan planira da proslavi u “Eliti”. Sinoć je Đedoviću ispričala da je došlo do preokreta u njihovom slučaju.

– Đedoviću, zvao me je advokat, pomjera se predmet. Novi sudija, sutra idete ti i Matora – rekla je Miljana sinoć.

– Znam – odgovorio je Marko.

Marko Đedović
Foto: Srbija Danas

Podsjetimo, nedavno je Đedović Miljani otkrio da je došlo do presude u njihovom slučaju, a onda je sve šokirao preokret.

– Đedović kaže da je presuđeno, da sam dobila šest mjeseci bolnicu zatvorenog tipa i dvije godine uslovno. Matora mi se smije, kao dvije godine da ne smijem nikoga da diram. U petak ću da završim za rođendan. Ovaj tvrdi da je presuda stigla. Smiju mi se, priča mi da će da mi donese u ludari banane – ispričala je Miljana cimerima nedavno.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here