TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Frka koja je trajala danima i u koju je uvučen i voditelj Filip Čukanović koji je gledaocima televizije poželio “dobro jutro” umjesto poznatog para, kulminirala je prvo viješću da je Predojeviću zabranjen ulazak u televiziju, a potom i saopštenjem Prve. Jovana se ubrzo oglasila, takođe na Instagramu, i napisala: “Kakva televizija, takvo i saopštenje”, a zatim otkrila i da “otkaz dobila preko Instagrama”.

Srđan se ranije također oglasio i ispričao da mu je u ponedjeljak bilo fizički onemogućeno da uđe u zgradu TV Prva, kao i da je njihov jutarnji program bio duplo gledaniji od ovog koji vodi Filip Čukanović.

Poznati voditelj se sada našao u velikom problemu, jer niko ne želi da ga zaposli, a trenutno je ostao i bez svih primanja.

Sponsored by Luponmedia

– Ostao je bez prebijene pare! Dve godine je na Prvoj televiziji primao veliku platu i istovremeno zarađivao u kontroli letenja. Navikao je na lagodan život i mislio je da će tako uvijek biti. Nije mogao ni da sanja da će jednog dana ostati bez ikakvih primanja, pa mu je to baš teško palo – rekao je izvor za “Informer”.

On je dodao i da je Srđanu gubitak posla najteže pao zbog supruge i njihove djece, kao i da iako imaju neku ušteđevinu troškovi za djecu su veliki.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here