Stefan Karić bio je gost jedne emisije gde se posvađao sa voditeljkom i bivšom cimerkom u rijalitiju Sanjom Stanković.

Stefan je na samom početku govorio o vezi Sanje Grujić i Marka Stefanovića, a onda se naljutio.

– Iskreno ne znam je kao agresivnu devojku. Mislim da je to uradila, zato što je ranije gledala rijaliti i misli da je zanimljivo. Njoj se stvarno sviđa ovaj dečko, nije u lažnoj vezi sa njim, ali ove njene reakcije… U pogrešnom pravcu ide ta veza – rekao je Stefan u emisiji “REDaljka”.

– To sam baš htela da te pitam, pošto si imao turbulentne veze i Marko je u svađama Sanji svašta pričao i ti si svojim izabranicama isto to govorio. U kom pravcu ide takva veza? – upitala je Sanja.

– Nikada nisam doživeo da me devojka udari, nisam imao agresivne devojke. Možda to nisam budio u njima – rekao je Stefan.

– Je li to normalno kada se posvađate da govorite tako gnusne stvari? Ti si gost, ti si došao ovde da odgovaraš a ne ja. Ne možeš za devojku da kažeš da je ”k”, a posle se pomiriš sa njom – rekla je Sanja.

– To je u afektu rečeno. Ja sam ku*vom nikada ne bi bio da znam da je to. Jednoj devojci sam to rekao, pa će mi se to sad stalno napijati na nos – kazao je Stefan, pa se nadovezao:

– To što sam ja tvoj gost, nemoj da me podbadaš.

– Ti si unutra radio neke stvari. Kada god sam ti nešto rekla, gledao si to kao napad. Pitam te najnormalnije, njihova veza je slična tvojima – kazala je Sanja.

– Ja sam izgovarao i svi smo. Nije slična ni sa jednom koja je unutra. I ova devojka je sela pored mene, Jovana. Ti misliš da sam ja lud što je ona Jovana, što sam ja seo pored nje? – rekao je Stefan.

Izvor:Kurir

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here