Bivši učesnik “Zadruge” Vladimir Tomović, odlučio je da se posljednji put oglasi o svojoj bivšoj dragoj, Dobrojevićevoj i stavi tačku na njihov odnos.

Vladimir se ukljućio uživo na Instagramu istakao da ga je sramota što je ikada bio u vezi sa njom.


Vladimir Tomović, Foto: printscreen
– Sve je to njoj odgovaralo zbog rijalitija, ona pliva u tim vodama. Vjerujte mi da je sve znala, od “a” do “š”, dobija ona informacije stalno. Mene je lično sramota, evo sada kažem javno, možete da siječete klipove, da šaljete, da zumirate… Sramota me je što sam ikada u životu bio sa djevojkom kao što je Stanija Dobrojević. Tačka!– rekao je on i dodao da Dobrojevićeva nije imala nikakvu operaciju i da to nije bio razlog zbog kog je izlazila iz “Zadruge 2”.

– Ne, ne postoji nikakva operacija, svi su obmanuti pa i produkcija “Zadruge”. Neka donesu dokaz. Ja sam saznao sve! Karta za Ameriku je davno bila rezervisana, a sve se znalo da ulazi na mjesec dana. Mi se tada nismo čuli 20 dana, baš zbog toga jer bih ja pitao gdje je. Šta je ona tamo radila i s kim je bila, mene to ne zanima, ali je istina da se nismo čuli od jutra do mraka, nego usput – samo tri puta.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here