Mustafa Durdžić, svekar učesnice “Elite” Aneli Ahmić, riješio je da iznese svoju stranu priče o odnosu snahe i svog sina Asmina, koji ju je prevario, a potom i ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

On je na Fejsbuku pisao o tome ko je, zapravo, Aneli Ahmić, a potom se osvrnuo na prirodu svog i odnosa svoje supruge sa snahom.

FOTO: PINK.RS, PRIVATNA ARHIVA

– Saznajemo zašto Asmin ne dolazi na posao i zašto se ne javlja na telefon. Aneli ode negdje, pa je nema po 14 dana. On jadan sam ostaje sa djetetom i ne može na posao. Poslije nam se povjerio, pa je moja supruga uzimala Noru kod sebe. Moja supruga čak upozorava Aneli ako bude hodala da će izgubiti Asmina jer Asmin je lijep momak koji može da ima bilo koju djevojku, pa čak i udate žene, a to može potvrditi svako ko poznaje Asmina. Ona kaže: “Neće on mene nikad zaboraviti jer ja sam prep*čka”. Na pitanje šta to znači, ona kaže da je najbolja p*čka i nju ko poj*be nikad je ne zaboravlja. Sa njenog TikTok profila se vidi kako je ta žena živjela, a ako obratite pažnju na pozadinu, možete znati gdje je to snimano. Prepoznaju se austrijski zidovi i tamo neki balkanski zidovi. Uvijek su se tukli i svađali jer je Aneli često puta vrijeđala njegovu porodicu najgrđim riječima. Uprkos svemu Asmin joj čini sve šta je moguće i nemoguće zbog djeteta – priča Mustafa.

FOTO: INSTAGRAM.COM, PINK.RS/BET_MEN_007_

Da Aneli i Asmin zaista imaju probleme saznaju kada im se snaja povjerava da sa njihovim sinom nije intimna.

Definitivno, u 2022. godini Aneli se povjerava svekrvi da oni uopšte nemaju se..ualne odnose. Meni to supruga saopštava jedne noći. Ja pitam Asmina: “Sine, jesi li ti moj sin?”, on pita: “Zašto me to pitaš, tata”. Ja mu kažem: “Sine, pa ja star, imam često odnose, a ti duplo mlađi”, kaže: “J*biga, tata, ne mogu je, pa me ubij”. Iz prepiske sa Anelinim zetom, to Asmin isto piše sa njim, Nikicom. A Nikica kaže: “Jedi vijagru, možda ga probudi” – priča Mustafa i dodaje:

– Slučaj 2023 godina. Od pocetka godine Aneli je stalno negdje, zaradi, remonta i generalke. Vadi s*se vadi, guzove vadi, usne stavlja usne, vadi zube, stavlja zube. Mjesec maj, odlazi u Austriju i ide na more u Tursku sa kćerkom. Vraća se i odlazi u Dubrovnik po njenim navodima 01.06.2023. Dubrovnik je daleko od Linca, možda 900 km i veoma nezgodan za putovanje. Ona njega optužuje da nije vidio dijete od 01.06., a on odlazi u Ameriku 20.07.2023 i vraĆa se 16.08.2023. U međuvremenu se dešava afera sa “Elitom”. Ja još uvijek nisam svjestan je li moj sin tu napravio veliku grešku sto nije trčao u Dubrovnik da traži dijete? Zašto ona nije bila u Austriji, jer je bezveze i potrebe bila u Dubrovniku, a moj sin nije mogao napustiti posao i trčati za djetetom. Uostalom, vi nemate ni pravo da idete za djetetom bez sudskih dokumenata – zaključio je Mustafa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here