Zadrugari su nastavili da glasaju za najnerazumniju osobu u Beloj kući.

Miljane, voleo bih da spustiš gas i da me poslušaš, druga osoba je nedokazana i bezosećajna Jelena Golubović. Ona nema razumevanja, samo priča, pametuje i filozofira i treća je Sanja zbog frizera kad je klela i pričala onako – rekao je Dragić.

Ja sam bezgrešna – rekla je Sanja.

Bebica, Valentina i Zola. Bebica ne razume da ga određene osobe prave budalom – rekla je Anita.

Je*ao te Bebica – rekla je Miljana.

Za Valentinu se sve slažem sa ostalima, a Zola me ne razume kad sam nerazumna – rekla je Anita.

Svi ste kao majmuni, svi ste bezgrešni, moralne gromade. Meni se zamera kad opsujem, ali se ne zamera kad mene neko uvredi. Ja više nikome neću da odgovorim. Ja kad puknem, tako je. Navodim Milicu koja po kući traži savete za sve, a onda uradi suprotno. Druga je Aleks, a treća Miljan o kom je sve rečeno – rekao je Peca.

Za Pecu i Necu ste sve već rekli i treća je Valentina, to je to – rekao je Stefanović.

Nerazumna je većina naravno. Navešću sve koji ne znaju rečima da se brane, Zorica, Peca i osoba koja utiče na kolektiv i higijenu, to je… Ovo niej vaspitno popravni dom niti ustanova. Keriću neću da se obazirem na tovje laži, a za Valentinu se nadam da će se promeniti. Treća osoba je Brendon i Jelena Golubović su odjednom zaratili i iznosili prljavštine oko lične higijene, piše pink.rs.

Smrdiš i izopačila si se – rekao je Brendon.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Izvinjavam se Palčicinoj porodici, restartovao sam se i biće sve okej. Nije žena kriva što je ona… Za mene su nerazumeni oni koji neće da priznaju da greše u svađi. Miljana broj jedan, Neca i nekad Anđela – rekao je Petrući.

Za mene je to Miljan koji nema razumevanja, brenodn je neodređen ima dve strane u sebi i međusobno smo svi nerazumni jedni prema drugima. Treća osoba je Milica koja je izgubila razum, ja isto ispadam budala zbog nje jer mi jedno priča, a drugor radi – rekao je Rodni.
Car je naveo Bebicu, Necu i mene – rekla je Valentina.

Za mene su to osobe koje stalno idu po jaja, evo neka se sami jave. Marko Marković, Stefanović, Petrući, Anita, polomiše se mnogi da otrče po jaja. Navodim Markovića koji gleda kad vučem kantu, nije mi dao jednu bombonicu za rođendan kad je dobio. Sinoć za stolom deli svima, a ja sam za njega vazduh. Ivan je druga, a treća Milica koja se pokazala jako loša prema drugarici. Sve ćže tebe to koštati, ti nemaš obraz ni prema kome – rekla je Zorica.

Kad je bal nek se i princeza je*e – rekla je Milica.

Detaljnije pogledajte OVDJE.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here