TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Brojni mediji u Srbiji prenijeli su vijest kako je pjevača Slobu Radanovića pretukla vjerenica Jelena.

Njih dvoje posvađali su se na Crnogorskom primorju. Jelena je poludjela što Sloba nije javno reagovao na Kijinu provokaciju da bi pjevač zbog nje ostavio vjerenicu.

– Jelena je postala alergična na Kiju! Ludi što Slobu i fanovi i novinari stalno pitaju za bivšu ženu, a ne za nju. A kap koja je prelila čašu bio je Kijin intervju u kome je Slobu nazvala paćenikom i lošim izborom, koji bi se pomirio sa njom da ona hoće. Jeleni je pao mrak na oči kad je to pročitala i napravila mu je scenu na plaži – započinje izvor blizak paru, koji je insistirao na anonimnosti.

View this post on Instagram

Jooooohn Ceeena 🚀😂

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on

Sponsored by Luponmedia

Jelena se nije obazirala na turiste u Budvi i počela je da urla na vjerenika.

– Dokle više ta Kija!? Da li će tvoje ime zauvijek biti pored njenog? Kada će više prestati da priča o tebi, što te se ne okane? I zašto šutiš bre? Zašto joj ne zapušiš usta, zašto je ne isprozivaš? Je l si ti sretan što te i dalje povezuju s njom? Još je voliš, zar ne?! – urlala je Jelena na Slobu, koji ju je nekoliko minuta nijemo gledao.

Potom je, prema riječima izvora, pokušao da je smiri. Rekao joj je da ga ne zanima bivša žena i da je ona njegova jedina i najveća ljubav, ali Jelena je i dalje vrištala.

View this post on Instagram

🍬 #magazinin

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

– Napravila mu je scenu, svi smo gledali u njih. Tada je Sloba počeo da se pakuje, a ona je odlijepila i uhvatila ga za ruku. Trgnuo se i krenuo ka hotelu, a ona ga je zaustavila i udarila ga nekoliko puta. Sloba joj nije uzvratio, samo se pokupio i otišao. Jelena je bila još deset minuta na plaži, a potom je i ona otišla u hotel. Ne znam šta je dalje bilo, ali sam ih poslije dva dana vidio zajedno, pa pretpostavljam da su se pomirili – završava priču sagovornik.

Sloba je danas na svom Instagram profilu objavio sliku svog novog izgleda:

View this post on Instagram

Kad @jovan_bgd maestro od frizera napravi frizuru. 👌🙂

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic) on

Sudeći po slici, čini se da je sve u najboljem redu.

Izvor:Srbija danas

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here