TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Šta će sad reći?

Javnost je danas potresla činjenica da je poznati muzičar Đorđe David pozitivan na zloćudni korona virus.

On se oglasio iz bolničke postelje i otkrio da se ne osjeća dobro, da mnogo kašlje i ima temperaturu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Međutim, prije samo 15 dana Đorđe nije ni slutio da će ga ovo snaći, a sada je isplivala i njegova skandalozna izjava o opakom virusu.

– Otišao sam na rutinsku kontrolu svih organa, koju obavljam s vremena na vrijeme – rekao je on tada novinarima, a onda tvrdio da je koronavirus zapravo ”izmišljotina Kineza”.

– Što se tiče koronavirusa mogu samo da kažem da je to izmišljotina Kineza, najpametnije nacije na ovoj planeti. U Kini umre jednak broj ljudi od običnog virusa, kao i korone, koju su oni pustili u svet kako bi se obogatili. Oni tim putem skreću pažnju na sebe, promovišu se. Ja im skidam kapu kako su se dosjetili koronavirusa da zaplaše narod, ali isto tako i apelujem na sve kod nas da ne paniče jer to nije priča kakvu su nam servirali Kinezi, a da se čuvaju i pregledaju zbog sebe i svog zdravlja uvijek – rekao je Đorđe David tom prilikom i dodao:

NIKADA IH PRIJE NISMO VIDJELI! OVO JE NEVJENČANA SUPRUGA ĐORĐE DAVIDA, SA NJOM IMA KĆERKU: Njih dvije su mu najveća podrška!

– To je virus koji napada pluća, kao jača upala pluća, mjere zaštite treba da postoje prvenstveno zbog sebe, ali Kinezima ne treba da vjerujemo, iako im je plan savršeno upalio.

 

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here