TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jasmina Medenica svojevremeno je bila u centru skandala zbog velike ljubavi sa Dragoslavom Lazićem, režiserom i bivšim mužem Snežane Savić.

Medenica, koja je glumila ženu čuvenog “Sekule”, je bila ponosna na tu ljubav, a pričalo se da je upravo ona bila “jabuka razdora” između slavne glumice i režisera.

“Ludo sam voljela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželjela da odem negdje i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvijek ću ga voljeti. Živjeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i sretan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali”, otkrila je Jasmina Medenica u jednom intervjuu.

“Oni su se sudski razveli, a ja sam ga ubrzo posle toga upoznala. Ne želim da se plasira priča da sam ja rasturila njihov brak jer to nije istina”, branila se Medenica od ovih navoda.

Printscreen

Sponsored by Luponmedia

Ljubav Jasmine Medenice i Dragoslava Lazića bila je velika, tvrdi ona, ali nije istrajala zbog strasti.

Inače, Snežana Savić i Dragoslav imaju kćerku, takođe glumicu – Anitu Lazić.

Dragoslav se ponovo oženio i to 30 godina mlađom glumicom, Draganom Turkalj. Sa njom u 76. godini dobio blizance kćerku Iskru i sina Lazara.

Aleksandar Jovanoović Cile

Inače je Medenica bila i učesnica rijalitija “Farma”.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here