TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U svojoj kontroverznoj emisiji “Luda kuća”, koja se prikazivala na Hepi televiziji, gosti su bile anonimne ličnosti burnih prošlosti koje su se svađale, a nerijetko i tukle.

Dejan Stanković Kralj poznat je po burnom načinu života i skandalima koje je pravio u javnosti, a jedno u nizu iznenađenja od njega jeste i vijest da je postao profesor veronauke u Belgiji.

Neke od emisija koje je vodio su “Nema intime bez kuma”, “Varam djevojku sa njenom sestrom”, “Moja devojka ima dečka”, “Elitna VIP prostitucija”. U rijalitijima “Farma” i “Parovi” imao je česte svađe sa Zoricom Marković, a bio je i svjedok žestokih tuča rijaliti-učesnika pred višemilionskim auditorijumom. Povezivali su ga sa strarletom Sandrom Meduzom, za koju se pisalo da je bila intimna s njim.

Kada ga je umorio skandalozan stil života, Dejan je odlučio da završi teološki i pedagoški fakultet u Briselu, gdje predaje vjeronauku u školi, radi kao službenik u sudu i kao prevodilac za srpski i flamanski jezik. Govori engleski, holandski, flamanski, francuski i njemački jezik. Bavi se i humanitarnim radom, sakupljanjem priloga i donacija za teško oboljele osobe sa najtežim dijagnozama.

Sponsored by Luponmedia

Iako su kontroverze stalno pratile rijaliti-voditelja, njegova karijera je doživjela sunovrat, te je i završio na ulici kao đubretar.

– Od voditelja jedne od najgledanijih emisija do đubretara, život je čudo, zato ga i volim. Ulice koje ja očistim blistaju – napisao je nekadašnji voditelj pored fotografije koju je objavio na Instagramu.

Evo kako on danas izgleda:

(Republika.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here