TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, isprozivao je pjevačicu Cecu Ražnatović zbog čega su svi ostali zatečeni, jer je dobro poznato da su njih dve bliske saradnice i prijateljice.

Marina je naime, Ceci napisala mnoge najveće hitove, te je potez njenog sina mnoge začudio.

– Ja nikada nikoga ne bih povrijedila, a naročito ne Cecu. Nikada ne bih tako postupila, meni je to ružno i tužno – rekla je ona, naglašavajući da njen sin treba da ima komentar na čitavu ovu situaciju.

Podsetimo, Marinin sin je nedavno bio upitan za mišljenje nove pjesme “Mi”, koju je nedavno objavio Dino Merlin, Laća je odgovorio:

– Ja sam više između pošto gledam sve te ratne huškače, koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mjesto im je u Holandiji u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca itd, itd – napisao je Radulović, što su korisnici ove društvene mreže dijelili, pitajući se da li je Marinin sin mislio na Cecu, na šta je on potvrdno odgovarao.

– Ceci su prijatelji odmah poslali ovaj Laćin ispad i bila je šokirana. Razočarala se što je ovako brutalan napad doživela od Laće, za kog je uvijek bila tu, kao i za sve članove porodice Radulović. Iz poštovanja prema Marini odlučila je da ne reaguje – rekao je izvor za Republiku.

Ceca Ražnatović je sa Marinom Tucaković godinama veoma bliska i za Marinu i njenu porodicu je uvijek bila tu, te iz poštovanja prema Marini, kako se navodi, pjevačica ne želi da se oglašava ovim povodom.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here