Saznao sam da mi žena jednom od foruma piše o meni prethodnih 10 godina, i to sve o našim aferama i našem braku.

Koristila je jedno vrijeme moj laptop jer se njen pokvario pa ga je odnijela da se popravi. Kako sam vidio u istoriji, svakodnevno je ulazila na forum i pisala o nama. Sinoć sam vidio da je zaboravila da se izloguje sa svog naloga. Vjerovali ili ne, to su na desetine hiljada postova od 2010. godine, i to još iz perioda kada nismo ni bili zajedno.


Teme koje najčešće posjećuje su uglavnom “Problemi sa mužem, problemi sa svekrvom, varanje muža”, i slično, gdje najviše ogovara mene i moju majku. Ona inače živi u drugom gradu i nju viđamo jednom u 3 mjeseca, tako da ne mogu da shvatim zašto ima problema sa njom.

Čak je i pisala o nekim stvarima koje joj smetaju u braku, a nikada mi nije rekla za njih. Pisala je i o kolegama sa kojim flertuje svaki dan na poslu, o aferama sa njima, pa je čak tražila i savjete od žena sa foruma kako da se izvuče iz nekih situacija. Prije 3 godine je pisala kako nije sigurna da li želi da se uda za mene.

Ja ne mogu da vam opišem u kolikom sam šoku, izgleda da uopšte nisam poznavao svoju ženu, ili se ona čitavo vrijeme pretvarala da je neka druga osoba. Izgleda da je vodila paralelni život na tom forumu. Svakako. hvala mu jer bez njega ne bih saznao da me žena zapravo ne voli i da me je prevarila nekoliko puta do sada.
Izvor: magazindan.info

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here