Popović je otkrio i da li se neko nudio od voditeljki da vodi najgledani šou program

Kreativni direktor Zvezda Granda, Saša Popović komenatrisao je Anu Sević, voditeljku koja mijenja Sanju Kužet, te oktrio da li mu je ona bila prva i jedina opcija.

Popović je u razgovoru za Grand rekao da je odmah prelomio da Sanjina zamjena bude Ana, a otkrio je i ko je po njegovom mišljenju najbolja voditeljica.

– Mnoge voditeljke bi mogle da vode ovaj projekat, nije to toliko zahtjevno kao što je biti član žirija „Zvezda Granda“. Sad sam čuo da Tamara Raonić, koja je sedam godina radila Grand, da hoće da se aktivira. Po meni je ona jedna od naših najboljih voditeljica kada je u pitanju šou program, kad su u pitanju zabavne emisije, ona to drži u malom prstu. Eto, to sam čuo sada i bilo bi mi drago da se vrati, ne mislim u ‘Zvezde Granda’, nego na televiziju-rekao je Saša, a na konstataciju novinara da je Tamara izjavila da bi u nekom trenutku voljela da se vrati na male ekrane, odgovorio je sa osmijehom.

– Kako izgleda? (smijeh)- nasmijao se Popović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @srbija_showbizz


Kako se u medijima spekulisalo o tome ko će voditi „Zvezde Granda“, otkrio je i da li se neko nudio od voditeljica da vodi najgledani šou program.

– Niko me nije zvao. Možda su sve čekale da vide moju reakciju, ali to sam prelomio odmah, da se mnogo ne spekuliše oko toga. Odmah sam obavijestio članove žirija i svi su zadovoljni što je nova voditeljka Ana Sević – odgovorio je Saša, a zatim otkrio na pitanje da li je voditelj najgledanijeg šoua mora da bude poznat.

-Voditelj ne mora da budem poznat. Evo, Sanja Kužet kad je došla 2013/14 i mislim da je čak niko nije znao, radila je Vremensku prognozu na Pinku, mislim da je bila nepoznata. Meni se dopala, slučajno sam je vidio u nekoj emisiji i pozvao sam je. I evo Sanju Kužet danas svi znamo. Prema tome, kad je u pitanju voditelj, on ne mora da bude poznat, ali kad je u pitanju član žirija i te kako mora, mora da poznaje muziku, mora da je u toj sferi – zaključio je Popović za Grand.

(Telegraf.rs)