TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nenad Aleksić Ša našao se sa Tarom Simov u garderoberu, gdje je iskoristio priliku i znakovnim putem joj izjavio ljubav.

Ša je došao Taru da obavijesti o hrani, a po izlasku je nekoliko puta udario rukom od vrata kako bi privukao Tarinu pažnju, a potom joj jasno pokazao V. T. prstima.

Zadrugarka nije ostala imuna na to, pa mu je odmah odgovorila ,,I ja tebe”.

Oženjeni reper Nenad Aleksić Ša već nedeljama je jedan od najomraženijih zadrugara zbog izuzetno bliskog odnosa sa dvadesetogodišnjom Tarom Simov i priča da joj je navodno obećao djecu i brak. Ova informacija najviše je potresla njegovu suprugu Ivanu, koja je odlučila da stavi tačku na brak i pokrene brakorazvodnu parnicu.

Kako se Ivana povjerila svojim prijateljima, nevjernom suprugu bi možda i oprostila odnos sa Tarom, ali nikako ne može to što se zaljubio i emotivno upleo u odnos sa duplo mlađom djevojkom.

– Ivana se u posljednjih nekoliko mjeseci razboljela od tuge i silnih neprijatnosti koje joj je Ša priređivao, ali se dostojanstveno držala i bila je spremna da se bori za svog čoveka i brak. Sve bi to i ostalo tako da prije nekoliko dana nije shvatila da je Ša zaljubljen u Taru i da se tu odavno ne radi o s***ualnoj već ljubavnoj privlačnosti. Slomilo ju je to što je čovjek kog najviše voli drugoj obećao djecu, cijeli svet i ljubavno gnijezdo u kom će se skućiti. Skinula je njegovo prezime sa društvenih mreža i prijateljima se povjerila da je zauvijek kraj – priča izvor za Alo.

(kurir.rs/video: pink.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here