Nakon što se gong oglasio prvu put, što znači da je prvi presjek za večeras napravljen, Ivana Šopić podizala je zadrugare i otkrila ko napušta “Zadrugu”.

Večeras će neko napustiti Bijelu kuću. Večeras će u kući ostati samo superfinaliti. Jedan par ćemo da dovedemo u pitanje, tačnije njihovo spavanje u zajedničkom krevetu večeras. Danas su bili jako srećni, Žana možeš da ustaneš – rekla je Ivana.

Svakako sam zadovoljna i hvala svima koji su glasali. Jako sam se uželela Irine. Savršeno me ne zanima ko će šta da kaže i misli, nikome ne polažem račune. Sigurna sam da me bivši muž podržava za sve kao i ja njega, ja svoje prioritete imam napolju i ja Marka nisam vukla i uslovljavala nečim, smatram da ćemo napolju da iskalkulišemo taj odnos, sa moje tačke gledišta mislim da će biti da. Spremna sam da se suočim sa svakakvim komentarima – rekla je Žana.

Žana je sve rekla. Niko me nije terao da budem u takvom odnosu – rekao je Marko.

Marko kako si? Ne bih rekla da si dobro – rekla je Ivana.

Neće mi biti svejedno ako ode, ali možda izađem ja u 3 ujutru. Mislim da će me čekati i siguran sam – rekao je Marko.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Na mene jedino moje dete može da utiče, ali smatram da potpuno znam šta radim – rekla je Žana.

Gledaoci su ugrozoili još nekoga, taj neko je muškarac. To je neko ko neće očekivati jer godinama tu osobu prati, podržava i glasa za njega veliki broj ljudi. Ta osoba je otvoreno želela što bolje da se plasira, a to je Janjuš – rekla je Ivana.

Niko nije zakazao, siguran sam imam pravo na to. Tek će krenuti kako treba da bude. Ja verujem u sebe. Hvala Bogu više nemam tako humorističke klipove kao prethodnih godina, ovo je sasvim dovoljno. Ako napustim kuću super, ako ne napustim još bolje, ali ne verujem jer verujem u moju podršku koja znam kolika je, pogotovo u ovom trenutku – rekao je Janjuš.

Pridružiće ti se učesnik ili učesnica koji je otvoreno rekla da želi da dođe do superfinala, otvoreno je pokazivao ili pokazivala želju da ostane. Matora ti si ugrožena – rekla je Ivana.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Dizali su me prethodnih dana, čak i da imam osećaj da idem kući ne bih to rekla. Nadam se da ću ostati. Smatram da svi koji smo ostali želimo da ostanemo i treba. Ovde je tolika tenzija i šta god da kažeš bude loša. Ja sam Žani davno rekla da bi mi bilo drago da ostane i da treba da ostane do kraja, mislim da je ozbiljuno otišla s mozgom. Tripuje, a htela sam da je pohvalim – rekla je Matora.

Ko ti je rekao da sam se ja naljutila. Stvarno nisam imala lošu nameru, ne znam što se naljutila – rekla je Žana.

Ne bi mi bilo drago da ostanu njih dvoje, volela bih da ostanem ja. Bože me oprosti i sakloni. I u konkurenciji sa njima bi mi bilo drago da oako odem ostanu dvoje ljudi koji su mi dragi – rekla je Matora.

Marko Stefanović može da se pridruži – rekla je Ivana.

Ja bih se zahvalio svima koji su glasali za ,mene. Ide mi se kući da vidim porodicu i da rešim to, da vidim šta se dešava i da se ispričamo pošteno – rekao je Marko.

Je l’ se plašiš kritika tvoje porodice i da li bi mogli da te poremete toliko da ne dočekaš Sanju? – pitala je Ivana

Pa ne plašim se, objasnio bi im. Ja sam takav, volim odmah da rešim probleme i ne ponosim se. Niko ne može da utiče. Od Žane sam više zaslužio da ostanem – rekao je Marko

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Manji palsman zaslužuje Žana, marković, Miljan, Matora, milica, Ivan, svako ko nije prolio suze, krv i znoj, imao je stav i karakter. Nije se libio da bude ono što jeste. Pored svih uspona i padova on je dečko za primer. Imam nizak nivo samopouzdanja, ali kad vidim ko za sebe očekuje koju poziciju, mislim da Marko i ja zaslužujemo peto i šesto mesto – rekla je Sanja.

U pravu je jer je rekla da su se uvek psovli i vređali zarad šoua – rekla je Milica.

Mi smo ostali od prvog do poslednjeg dana zajedno, a ti si vaginu tri puta dala – rekla je Sanja.

Ja od prvog dana verujem od njihovu ljubav. Svako ko misli da sam prema njemu neiskrena ne treba da bude u bilo kakvom kontaktu sa mnom – rekla je Matora.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Je l’ vaš prvi sukob bio kad si izvređala Erminu? – pitala je Ivana

Da, Matora je sama rekla da je pametnija i iskusnija. Sebe je štedela par meseci, neka gledaoci procene da li je to iskreno, po meni je linija manjeg otpora – rekla je Sanja

Ja im želim svu lhjubav sveta i sve najlepše, ali takva budalaština je da neko ovde treba da prolike suze, krv i znoj. Ja sam tebi samo rekla da si metla, želim vam svu sreću i ljubav ovog sveta,a ovaj mali je jako nevaspitan i bezobrazan. Izgleda kao kombinacija besnila i steroida. Ti si devojko jedina skinula gaće pijana – rekla je Žana.

Po prvi put bih ja najviše voleo da izađem. Nisi li ti neki dan imala frku zbog ljubomore prema Maji sa kojom sediš i družiš se, nisi li mesecima zastupala i borila se protiv Ane. Bezveze si mene pomenula dva puta, dok on ćuti, a ti radiš problem bezveze i njemu i sebi i drugima – rekao je Car.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ivana Šopić je zatim saopštila zadrugarima da Belu kuću kao 21. superfinalista napušta Žana Omnia.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here