Nakon spektakularnog finala „Zvezda Granda“ koje je održano pošle subote, a u kome je titulu pobjednika odnijela Šejla Zonić, oglasila se šestoplasirana učesnica Đula Drini.

Iako je kroz čitavo takmičenje važila za jednog od favorita za pobjedu, mlada pjevačica ne krije da je zadovoljna plasmanom u velikom finalu

-Ljudi, hvala vam na top 6. Sada kada su se slegli utisci, ja sam preponosna na sebe i svoju borbu, trud i rad. Ubrzo očekujte nove pjesme, nema zaustavljanja! Hvala još jednom svima do neba – poručila je ona.

Đula Drini dobila je ukupno 31.041 glasova u finalu „Zvezda Granda“, od toga je iz Srbije osvojila 752 glasa, iz Bosne i Hercegovine 29.166, iz Crne Gore 200, iz Sjeverne Makedonije 205 i iz Hrvarske 718.

Podsjetimo, nakon ispadanja u velikom finalu, Đula se oglasila za Grand i podržala svoju zemljakinju Šejlu koja je na kraju odnijela pobjedu u najgledanijem takmičenju.

-Super, ja sam preazadovoljna, želim svu sreću pobjedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobjednik svu sreću Šejli i neka bude najbolja – rekla je Đula u finlnoj večeri za Grand.

(Grand)