TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Javnost i zadrugari su šokirani situacijom koja se protekle dvije nedjelje dešava u ljubavnom trouglu Marka Janjuševića Janjuša, Maje Marinković i Aleksandre Nikolić.

Pink.rs

Podsjećanja radi, Janjuš od Nove godine nije bio u kontaktu sa Majom, kada su oni raskinuli, a ona ušla par dana nakon toga u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom. Janjuš se za to vrijeme zbližio sa Aleksandrom, koju mu je Maja zabranjivala dok su bili u vezi. Sve ovo dovelo je do toga da se rode simpatije između Janjuša i Aleks.

Janjuš je zaprosio Aleksandru i zamolio Velikog šefa da im organizuje svadbu, koja je i dalje u planu. U međuvremenu, vidjevši da se ovo dešava, Maja se približila Janjuša. On je odlučio da joj da još jednu šansu, koju je ona uprskala, te je Janjuš ušao u vezu sa Aleksandrom.

Ova veza nije dugo trajala, kako se Maja konstanto miješala u ovaj odnos. Janjuš je priznao da i dalje voli Marinkovićevu, te joj je dao još jednu šansu i njih dvoje su se pomirili, a Nikolićeva je ostala u šoku. Sve ovo se izdogađalo u periodu od nekoliko dana, koji je bio išaran karambolima koje su svo troje prouzrokovali.

Sinoćna žurka bila je posebno burna. Nakon gostovanja u emisiji “Amidži šou”, gdje je Aleks izjavila da je Janjuš gleda, Maja je totalno pobjesnela i počela da napada Janjuša. Aleks je poslije emisije pokušavala da porazgovara sa Janjušem, ali je on sve vrijeme ćutao, dok mu je Maja zabranjivala kontakt sa njom. Aleks se zatim zbližila sa Čorbom, što su i Maja i Janjuš shvatili kao provokaciju.

Haos je trajao celu noć, ali se i danas nastavio. Tenzija između ovo troje zadrugara dostigla je vrhunac, a netrpeljivost i dalje vlada. Tokom današnjeg porodičnog sastanka, Janjuš je odlučio i da prekine kontakt sa Majom, a zatim se obratio svojim najmilijima.

Janjušević je poslao poruku javno i zamolio advokata da podnese tužbu protiv Maje zbog fizičkih nasrtaja, a zatražio je i zabranu prilaska njemu i njegovoj porodici.

Janjuševa porodica se rijetko kad oglašava, a portal Pink.rs pokušavao je nekoliko puta da stupi u kontakt sa njima. Dana su stupili u kontakt sa njegovim bratom Borisom i pitali ga kako komentariše sve što se dešava proteklih par dana u Bijeloj kući.

– Pozdrav i za vas. Ne bih da komentarišem trenutno ponašanje mog brata. Uz njega sam u svakoj situaciji, šta god uradio, ipak je on moj brat. Ispratio sam aktuelna dešavanja vezana za njejga, mislim da je svjestan i da on najbolje zna kako i zašto radi određene stvari – odgovorio je Boris.

(Pink.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here