Veliki šef aminovao je da Bijela kuća postane dom još jednog takmičara.

Svaki petak je buran za učesnike rijaliti šou program. Međutim, večeras, pored pitanja sedme sile na koja su već navikli, takmičare očekuje i vanredno ubacivanje, što je potvrdila i produkcija.

Nakon što se neko useli na velelepno imanje u Šimanovcima, takmičari će večeras odgovarati i na pitanja novinara, što je uvijek uzbudljivo, s obzirom da se takmičari jako često prave da imaju retrogradnu amneziju.

Već postoji jedan kandidat za koga se spekuliše da će se vratiti u Šimanovce. Naime, Miljana Kulić doživjela je mali nervni slom sinoć, kada je tokom boravka u Bijeloj kući čula da se njen bivši dečko i diskvalifikovani učesnik “Elite” Lazar Čolić Zola, vraća na velika vrata u Šimanovce.

Uprkos tome što su to trenutno samo glasine, ona je burno reagovala, pa otišla u dvorište i krenula da lupa, ne bi li alarmirala produkciju, koja bi joj mogla saopštiti tačnu informaciju.

Kulićeva je vikala na sav glas i lupala vrata od garaže, a potom se smirila, pa nastavila svoje učešće, kao da se ništa nije dogodilo.

Ko će ući, preostaje nam jedino da ispratimo na ružičastoj televiziji, večeras!

(SrbijaDanas)