TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

S tačno godinu dana razmaka, popularna pjevačica donijela je na svijet dvoje djece, a paparaci su se, tokom obe njene trudnoće, utkrivali da ovjekoveče njen tadašnji izgled.

Jelena Karleuša nesumnjivo je jedna od najčešće fotografisanih dama na domaćoj javnoj sceni, pa ne čudi što je u drugom stanju bila veoma interesantna medijima.

Popularna pjevačica, koja je 2008. izgovorila sudbonosno „da“ fudbaleru Dušku Tošiću rodila je 7. septembra iste godine njihovu prvu kćerku – Atinu, a u dan tačno godinu dana kasnije stigla je mlađa Nika.

Ona je u svojim trudnoćama uživala i čuvala sa suprugom intimu daleko od očiju javnosti, a u rijetkim prilikama kada se pojavljivala pred kamerama pokazivala da joj je priroda i te kako naklonjena. Štaviše, Karleuši je u oba navrata uglavnom rastao samo trudnički stomačić, a zadržala je svoju prepoznatljivu vitku figuru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jelena je u drugom stanju snimila i reklamu u kojoj je djelić zapleta upravo činjenica da izgleda tako da mladić koji želi da joj se udvara ni ne primijećuje da je trudna sve dok ne vidi njen stomak.

(espreso.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here