TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dalila i Dejan Dragojević, učesnici pete sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, važe za jedan od najpopularnijih rijaliti bračnih parova u regionu. Njihova ljubav počela je pred kamerama, a Dragojević je Dalilu zaprosio u Sarajevu, dok se vjenčanje odigralo u Beogradu, na Zvezdari.

Dalila, koja je inače rođena u Beču, gde je i živela do svoje 5. godine života, djetinjstvo je provela u Bosni i Hercegovini, a najviše u Tuzli, gdje je završila osnovnu školu, da bi se kasnije preselila u Bijeljinu kod svog oca, gdje je otpočela studije.

Kako porodica Dragojević nikad nije prihvatila Dalilu za snajku, što je dovelo do toga da se Dejan udalji od njih, njih dvoje su odlučili da zajednički život ne provedu u njegovom rodnom gradu Novom Sadu, već su se skrasili u mjestu Šepak, koje se nalazi u Republici Srpskoj, između Zvornika i Bijeljine, a na samoj granici sa Srbijom, preko puta Loznice.

Tu su i sagradili svoju kuću, a salon otvorili u Bijeljini. U kući, pored njih dvoje, živi i njihov ljubimac Tedi, a deo svog doma često prikazuju na društvenim mrežama, kao i na Jutjubu.

Prije ulaska u “Zadrugu 5”, Dalila i Dejan su donijeli odluku da zatvore salon u Bijeljini i presele se iz Šepka u Sarajevo, a svojim pratiocima pokazalu su kako trenutno izgleda njihov dom. Iz hodnika se ulazi u prostor koji je podeljen na kuhinju, radni prostor i dnevni boravak.
Zidovi i pločice su u beloj boji, osim dijela koji je urađen u sivom kamenu, sa kojim su uklopili i namještaj.

Tu je i prostor za zabavu, gdje Dejan voli da igra igrice, kao i poseban kutak posvećen psu Tediju.

Dio koji najviše snimaju je svakako njihova kuhinja urađena po mjeri, koja je takođe u bijeloj boji.

Dalila i Dejan svojim fanovima dijele savjete o proizvodima koje koriste u domaćinstvu, snimaju klipove o omiljenim namirnicama, ali i one gde spremaju hranu.

Na šanku u kuhinji se nalazi i posebna biljka, takozvano “Drvo novca”, a Dalila se nedavno svojim fanovima požalila da joj se ono osušilo, te pitala za savet kako da ga povrati u život.

Iako su odlučili da se presele u Sarajevo, gdje još uvijek uređuju stan, po sopstvenom priznanju najviše vole da borave u kući koju su sagradili po svojoj mjeri.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here