TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jedno od pitanja tokom emisije “Pitanja gledalaca” Milan Milošević je postavio Irmi Sejranić.

– Zašto si takva prema Dalili. Rekla si da je ober ku*vetina, da je abo**irala dete, da je bila udata već? – pročitao je Milan pitanje.

– Bila je udata za Esu, sa kojim je živjela od svoje 16-te godine, sa kojim je abo**irala. Jeste sve to, stojim iza toga, rekla sam šta je sve radila, a ona krije to kao zmija noge. Imala je i tetovirano ime na ruci, mada je možda sad to promenila.

– Ti si opsjednuta i bolesna – dobacila je Dalila.

– Sve i da je tako, šta ti to smeta? – pitao je Milan.

– Bila sam joj lojalna, a ona je mene izdala, samo se vi družite sa njom, kazaće vam se samo – dodala je Irma.

– Šta si se zakačila, ja o tebi ništa ne znam, ja se nisam družila sa njom toliko koliko ona priča – rekla je Dalila.

– Jesmo, evo neka Sanja potvrdi šta je radila napolju, kako mi se obraćala meni? – dodala je Sejranićeva.

– Rekla je da su se družile tokom odrastanja – odgovorila je Sanja.

– Naravno, ti si probala da se sječeš, ti ćeš nekome da pričaš nekome o kontrolama, ajde molim te, ološu – dodala je Irma.

– Ona je fanatik i moj fan, da kažem mojoj sestri da spremi tužbu. Od sad samo tužim, možete da me pljujete, da govorite da sam ološ, ali da izmišljate muža ili dijete, to ne dozvoljavam – rekla je Dalila.

– Rekla sam i javno, da je moj dečko doživio nesreću sa dvije devojke i da sam bila sa njiom dok se nije oporavio. Aman ženo, sve sam ja to rekla to i Karić zna – nastavila je Dalila.

Printscreen

– Ti tvrdiš da je a**irala? – pitao je Milan.

– I njoj sam rekla da mi je jako žao zbog toga, ali nema potrebe da se vadi na to i da manipuliše. Pričaj sa kim si bila, evo ga Bane nek kaže šta ima – iznela je Irma.

– Rekla mi je sve ovo danas stvarno, meni je rekla isto što i sada za stolom – odgovorio je Bane.

– Nema potrebe da se pravdam više, šta je ovo, sve se zna, neću da se palim na te stvari, ja sam već o tome pričala, moj život je na tacni – rekla je Dalila.

– Ja znam pozadinu, a to što ti pričaš to je drugo. Glupačo ja sve znam. Žena koju su nazivali najgorom ku*vom u Tuzli, to si ti. Ja sve priznam za sebe nisam kao ti da lažinjam – nastavila je Irma.

– Malopre je rekla da Mensur liči na njenog bivšeg momka, a posle će da priča tužnu priču života svog, koliko kontradiktornosti. Svi znaju da je prevozila pare, sa kim je bila i neka priča kako je snimila prvu pesmu – govorio je Dejan.

Printscreen

– Ne se*i budaletino. Oboje nisu normalni. Klošaru jedan mali, ja sam snimila pesmu iako je to tvoja žena želela, ali žao mi je. Ja sam rekla samo da mi se dopada ovako, da mi se fizički dopada, to nema veze sa zaljubljivanjem, napravi razliku – vikala je Irma.

– Ja vas dobijam u paketu, bez problema, ranije nisam mogla da odgovaram Dejanu jer sam tebe poštovala, a sada je drugačije! Mali ker – nastavila je Irma.

– Đole rekao si da ćeš reći šta imaš? Ajde sada reci šta imaš? – pitao je voditelj.

– Smrade debeli, šta ćeš ti da kažeš? – pitao je Dejan.

– Šta tebe boli ku*ac? Mene ništa više ne vrijeđa, možeš da kažeš šta hoćeš, baš me briga. Ja znam mnogo toga, ja sam iz Veternika – dobacivao je Đole.

– On samo produžava sebi boravak ovim pretnjama, mala spodoba! Spodobo iznesi šta imaš – vikala je Dalila.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here