“Prije 7 mjeseci sam saznao da tata ima ljubavnicu. Uhvatio sam ga sa njom u našoj vikendici, slučajno sam došao kada je on bio sa ljubavnicom i saznao sam.

Od tada ga “pokrivam” kada god ide sa ljubavnicom i zbog njega lažem mamu zato što se plašim da mama sazna jer mislim da bi joj od tuge srce prepuklo. U braku su 22 godine, a on ju je zamijenio sa skoro 20 godina mlađom.

Iskreno… nije samo to razlog, malo se plašim i za sebe, ne znam kako bi reagovao da se oni razvedu, sa jedne strane osude društve, sramota je to. Moj tata ima skoro 50 godina da se sazna šta radi sva naša reputacija u gradu bi se preko noći uništila.

Ilustracija

Sa druge strane, ne želim da dobijem etiketu da sam kao tata, jer ja to niakda ne bih uradio, pogotovo ne ženi koju volim. Sve ovo me jako pogađa i ne znam kako da sredim cijelu ovu situaciju. Molio sam tatu da prestane sa tim, ali ni da čuje.

Ne shvatam ga, ali nikako, ja imam 20 i još nikada nisam bio sa djevojkom intiman, ak shvatate, a on sa 50 godina ne može se obuzdati, KAO!? BEZOBRAZLUK ČISTI!!!”

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here