“To jede pokojni Peca!”

Maja Marinković redovno potkači bivše momke, a na meti joj se ponovo našao Petar Peca Raspopović, nevjenčani suprug njene bivše najbolje drugarice Aleksandre Subotić sa kojim je bila u tajnoj vezi više od pola godine.

Iako je nebrojano puta istakla da se kaje što je ispala nefer prema Aleksandri, kao i da je uspješno preboljela Pecu, odlučila je da ga žestoko isproziva, pa ga pred milionskim auditorijumom podsmijavala zbog operacije želuca.

– Ne jedem supe. To jede pokojni Peca, bog da mu dušu prosti. Voli čorbe i sva ta jela koja jedu stari ljudi. Operisao je želudac, pa mora da vodi računa. Po cijeli dan jede samo supe i čokoladu od jagode – navela je Maja cimerki Sanji Grujić, pa se potom osvrnula na bivšu najbolju drugaricu i častila je nizom uvreda.

– Prošle godine je šatro ušla da zaradi pare za djecu, čula da je Peca vara i izašla iz Zadruge. Isfolirala da mora da kod doktora, pobjegla, nije se ni vratila. Stvoreni su jedno za drugo. Šta će ona, nema nikakvu inteligneciju. Majka joj je jako pametna, ali ona ne. Otac joj je dobar čovjek, samo je cijeli život bio po zatvoru. Prozivao me je, ali branio je svoje dijete – zaključila je rijaliti učesnica.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here