Nakon što je Mina Vrbaški u “Zadruzi” pred svima priznala da se bavila najstarijim zanatom i da je na taj način finansijski pomagala svojoj porodici, oglasila se njena majka.


Ivana Vrbaški je za Telegraf rekla da je ponosna na Minu zbog nevjerovatne iskrenosti i hrabrosti da pred cijelom nacijom govori o ovoj temi.

Dio priče koji nije potvrdila jeste taj da je dobijala 200 eura od toga što njena kćerka zaradi baveći se najstarijim zanatom.

“Svaka čast na tome što je priznala, meni je žao što nisam mogla da uđem u kuću da je zagrlim! Vidjela sam da je imala podršku zadrugara i da je kupila ove ljude tamo za sva vremena”.- kaže Ivana.

“Pa, taj dio ni ja nisam razumjela, da je ona nama pomagala, ja nikad nisam bila besposlena i nisam sjedila kod kuće, ja sam uvijek radila… Ja sam medicinski radnik, radila sam kao medicinska sestra u staračkom domu. Živjeli smo normalno. Mina nije imala ptičije mlijeko, ali normalno smo živjeli… Ona je sa 16 godina pobjegla od kuće, ne zato što je bila u lošim odnosima sa mnom, nego zato što je htjela da ode u Beograd… Ona je išla, pa se vraćala… Ja nisam mogla da joj kupim kola, najbolji telefon, ali za osnovne stvari i normalan život je imala…” – rekla je Ivana i dodala:

“Ona nije imala loše djetinjstvo, nije odrasla bez ljubavi i pažnje, jedino što je odrasla bez oca… Ja se od nje nikada nisam razdvajala, prvi put kada smo se razdvojile to je bilo kada je ona imala 16 godina, tada sam je otišla na jedan vikend i nisam spavala kod kuće, a do tada se nikada nismo razdvajale… Svako more i gde god da se ide ja sam nju vodila… Pa čak i kada je pobjegla iz Inđije u Beograd čule smo se svaki dan” – rekla je Ivana Vrbaški.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here