Sandra Bakša progovorila je o bjekstvu iz Zadruge i priznala da i dalje ne zna kako će da vrati dug od 50.000 eura Pink produkciji.

– Riješila sam da jbežim nakon pitanja novinara. Sjedela sam sa Ivanom Puzić i komentarisale samo koliko nam je teško i da želimo napolje. Mislim da je u tom trenutku to bila apsolutno ispravna stvar i nisam ni jednog sekunda razmišljala o poslejdicama, tačnije o kazni – započinje Sandra.

– Kada sam došla kući roditelji su bili uz mene, ništa mi nisu zamjerili, jer ono što je njima, a i meni najbitnije jeste moje zdravlje i psiha od bilo kojih para koje sam mogla da zaradim. Što se kazne tiče pojma nemam kako ću vratiti 50.000 eura. Nisam razmišljala o kreditu, ali ja se nadam da do kazne neće ni doći jer su mnogi uspjeli da se dogovore da ne plate, pa valjda ću i ja- rekla je ona.

Podsjetimo, Sandra je pojbegla iz Zadruge nakon sukoba sa Zoricom Marković. Rijaliti učesnica nije podnijela pritisak, laži i obmanu pjevačice pa je jedini način bio da pobjegne i da spasi samu sebe.

Izvor:Informer

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here