TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Iznio nove detalje i posebnu zahvalnost doktorima

Poznati fotograf i tvorac brojnih muzičkih spotova, Dejan Milićević nakon dvadeset dana provedenih u bolnici, konačno je pobijedio opaki koronavirus i vratio se u svoj dom.

Dejan se ovim povodom oglasio putem svog Instagram naloga gdje je rekao da je njegovoj borbi konačno došao kraj i zahvalio se stručnom timu koji je brinuo o njemu.

“Ja sam naravno, kao i uvijek, pobijedio. Pobijedio sam ja, pobijedio je stručni tim Interne B klinike Dragiša Mišović i doktori i medicinsko osoblje. Svaka vam čast, borili smo se kao lavovi da mene spasimo i da sutra izađem nakon 20 dana boravka ovdje. Hvala vam puno, ovo ne može da se opiše, da se kaže, da se izrazi ta zahvalanost kako i na koji način ovaj pretežak period za mene i za moj život se konačno završio na dobrobit cjelokupnu”, rekao je Dejan.

Dejan se osvrnuo i na novinske naslove koji su izlazi dok je bio u bolnici, pa ih je oštro demantovao.

“Da se zahvalim svim novinarima koji su uspjeli da pišu o nekim moždanim udarima, operacijama prostate i kako sam ja eto poslije svega doživio i koronu i rak želuca. Nažalost, niste dobro informisani. Moždanog udara nikad nije bilo,operacije prostate nikada nije bilo. Ja jesam imao koronu, pobijedio sam je, hvala Bogu i jesam operisao želudac. To nikada nisam krio, mislim da je najiskrenija stvar, da sam iskren kada govorim o svom zdravstvenom stanju, jer to može da pomogne mnogima koji su u godinama, ili se nalaze u problemu koji sam imao ja – rekao je Dejan i dodao:

View this post on Instagram

King is back

A post shared by Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) on

Hvala još jednom svima, ja nisam želio da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživio za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku – budite pametni, nosite maske, i pazite se. Ovo je nešto što samo Bog može da vas sačuva i ne želiš nikome, pa ni najljućem neprijatelju koji je našao za shodno da piše laži i gluposti. Bitno je da sam ja pobijedio, da smo pobijedili zajedno i da se još dugo gledamo”, zaključio je Dejan.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here