Pjevač Stefan Petrović Kosmajac pored karijere posvetio se i svom fizičkom izgledu koji je doveo do savršenstva.

Nakon kritika zbog viška kilograma odlučio je sebe da “liši gurmanluka” i mjesecima unazad poštovao izuzetno rigoroznu dijetu koju je na iznenađenje mnogih sam smislio.

– Ja sam smršao okruglo 44. kilograma za nekih godinu dana. Mnogo teško sam to uspio, gladan sam bio. Ustanem ujutru i doručkujem, ali kada mi se desi da ustanem mnogo rano onda mi bude teško tokom dana. Zapravo sam imao samo jedan obrok tokom dana, taj doručak a onda cijeli dan pijem voćni sok. To je moja autofagija (smijeh), to sam ja smislio. Zato što sam prije toga sve probao i nisam uspijevao da smršam. Sada sam navikao tako i kada bih pojeo nešto u popodnevnim časovima zabolio bi me stomak – otkrio je Kosmajac.

Kada se pojavio na Grandovoj sceni Stefan Kosmajac važio je za mladića nemirnog duha koga su često pratili skandali. Zahvaljujući podršci roditelja i mentorke Viki Miljković Kosmajac se uozbiljio i ne pije al*ohol koji mu je stvarao veliki problem.

– I dalje ne pijem, ali to ije istrajavanje u smislu da se ja nerviram kada vidim da neko poje. Jednostavno sam riješio i prestao da pijem. Mogu da popijem, ali smatarm da je to nešto što mi ne treba – priznao je pjevač koji se nije libio da otvoreno govori o problemima i porocima sa kojima se susretao zbog prirode svog posla.

– Jako mlad sam počeo da radim posao kojim se i sad bavim, a znamo svi da u tom poslu ima mnogo al*ohola. I sad, kolege piju, ja hoću da budem kao oni da se ne izdvajam pa pijem i ja. Zahvaljućuji Viki i Tašketu tokom takmičenja sam prestao da pijem. Evo već četvrta godina kako nisam liznuo al*ohol – ispričao je nedavno.

Kurir.rs/Grandonline

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here