Nekadašnji zadrugar Vladimir Tomović prije dva dana stigao je u Srbiju, čime se pokrenula priča da ulazi u “Elitu”. On je to vrlo brzo negirao.

Nakon toga bivši zadrugar privukao je pažnju storijem sa svog Instagram profila. Na fotografiji se vidi on kako drži veliki buket cvijeća.

– Prođoh danas od stana do igraonice za decu sa cvećem u rukama, a narod me gleda kao da u najmanju ruku nosim bombu. Sve je pošlo u tri lepe – napisao je Tomović, pa objavio privatnu prepisku sa jednom damom.

FOTO:Instagram/printscreen/vladelije

– I sa lopatom u ruci (dok si radio bazene) i sa cvećem izgledaš vrh, Vlado! – napisala mu je gospođa, na šta je on odgovorio putem storija.

– Morao sam da podelim sa vama ovu čarobnu poruku. Ne poznajem gospođu lično, ali sve ti cvetalo i hvala ti do groba. P. S. Cveće je za moju kumu jer joj je bio pre par dana rođendan, a danas smo slavili, tako da se ne brinite. Nisam našao devojku. Još se nije našla neka opaljena i luda za mene – dodao je Vladimir.

Ivana AleksićFOTO:printscreen/Instagram/_ivv_

Iako je rekao da je buket bio namijenjen kumi, mnogi su povezali to što je on kupio buket cvijeća baš na rođendan Ivane Aleksić, bivše žene Nenada Aleksića Ša, sa kojom su Tomovića ranije spajali.

Bivša zadrugarka se pohvalila sa pregršt čestitki koje je podijelila na svojim storijima, a za sada je nepoznato da li je Vladimir bio sa njom na proslavi.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here