TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Posljednjih godina svedočimo sve većoj gledanosti rijaliti televizijskih programa i njihova popularnost sve više raste. Oni imaju za cilj da predstave ljude i njihovo ponašanje u različitim kontekstima i životnim situacijama.

Današnje rijaliti programe stručnjaci ocjenjuju kao posljedicu stanja društva, a emiteri emituju ovaj program iz više ciljeva, a to je prvenstveno gledanost, a drugi je stvaranje atmosfere gde se takvo ponašanje predstavlja kao društveno prihvatljivo.

Među najgledanijim rijalitijima u regionu su Zadruga i Parovi, a kroz njih je prošao veliki broj učesnika. Jedan od učesnika koji je obilježio nekoliko prethodnih sezona Parova je Ilija Grahovac koji je javnosti poznatiji kao Zmaj od Šipova,a poznat je po svojoj galami i divljem ponašanju.

On je jedan od onih ljudi koji žele na sebe da skrenu pažnju na bilo koji način, pa makar i galamom. Njegovo glavno zanimanje je hodanje po koridama sa svojim bikovima. Ali izgleda da se oko njega dešavaju lijepe stvari, pogotovo što se tiče ljubavnog života.

Dok je bio u parovima konstantno je zavodio svoje cimerke, pa mu je kod jedne ljepotice to i uspjelo, tako da je odlučio da se skrasi. Jedan izvor blizak Zmaju je rekao da je on sada zaljubljen i kako više ne juri za svakom djevojkom, nego je našao onu pravu.

Popularni Bosanac je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju sa Atinom Ferari, a u opisu fotografije piše da se oženio. Šta vi mislite, da li da mu vjerujemo?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here