Starleta, influencerica, pobjednica Zadruge, 29-godišnja Iva Grgurić već tjednima uživa u svim čarima Dubaija, gdje je došla poslom. Kako kaže, radi trenutno na internacionalnoj kampanji i prodaje 24-karatne zlatne ruže. O svojim ludim provodima svakodnevno obavještava svoje pratitelje na Instagramu, a najnovijim estetskim zahvatom, povećanjem grudi, ostavila je mnoge bez teksta.

Prije tri dana joj se u Dubaiju pridružio njezin momakNemanja Petošević, čime se odmah pohvalila svojim pratiteljima, kazavši da joj je “sada srce puno”.

Par je prikupio niz komplimenata, a pohvalio ih je čak i Neven Ciganović kazavši im da su “baš slatki”. “Dugo nisam vidjela ljepši par”, “Oči im se smiju”, “Dajte nam više vaših slika, predivni ste zajedno”, “Ne postoji ljepši par od Ive i Nenada”, neki su od komentara obožavatelja ovog para.

No posljednjom je objavom Iva tek raspametila Instagram. Sinoć je objavila fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju svoga Nenada, a uz objavu je napisala kako je on “uvijek uz nju”. Osim što su još jednom velikom brzinom prikupili brojne pohvale i lijepe želje, nekim je pratiteljima nešto zapelo za oko.

“Iva, jesi ti to trudna?” upitao je jedan sumnjičavi pratitelj i potaknuo sumnje, a drugi sempratitelj pitao što je s Ivinim pupkom. Dok mladi par uživa na pješčanoj plaži, svi se pitaju stiže li prinova, a zumiranjem pokušavaju sami doći do zaključka.

Prisjetimo se, Iva je nedavno potvrdila da je započela vezu s Nemanjom Petoševićem, sinom poznatog beogradskog biznismena, vlasnika najbolje beogradske autopraonice, kafića i ‘rent a car’ centra. Javnost je ostala prilično iznenađena time, s obzirom da je ona više puta isticala kako voli starije muškarce. Par je u vezi nekoliko mjeseci, a sudeći po svemu, sretno su zaljubljeni.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here