TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nenad Aleksić Ša nedeljama je u centru pažnje javnosti zbog suviše prisnog odnosa sa Tarom Simov u “Zadruzi 4”, zbog čega ga je supruga Ivana, prema informacijama koje su dospele u javnost, ostavila. Dok Ša nije iznevjerio Ivanu, njih dvoje su živjeli pravu ljubavnu bajku u domu na Novom Beogradu.

Jednom prilikom, Ša i njegova žena Ivana otvorili su vrata stana u kojem su svili ljubavno gnezdo, a u kojem reper ima čak i muzički studio.

FOTO: MILORAD MILANKOVIĆ / RAS SRBIJA

Ivana i Ša žive na 12. spratu jednog solitera, a u ovom stanu Nenad je, u trenutku kada je upoznao Ivanu, živio sa bratom.

FOTO: MILORAD MILANKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Trenutno u ovom stanu živim s bratom. Ne živim s Ivanom iako je ona dio cijele ove priče i gotovo svaki dan je ovde. Ranije mi je smetalo kada bi neka devojka prespavala kod mene. Iskreno, jedva sam čekao da svane, pa da ode kući. S Ivanom nije tako. Ona me ujutro razveseli i srećan sam što je tu. Mada, nikad se ne zna, možda jednog dana ostane zauvijek – rekao je prije nekoliko godina Ša, kada je sa Ivanom bio u vezi tek tri mjeseca.

FOTO: MILORAD MILANKOVIĆ / RAS SRBIJA

Ivana se, prema riječima komšija ovog para, nedavno iselila iz ovog stana i napustila porodični dom, budući da je zbog Nenadove afere sa Tarom odlučila da stavi tačku na brak sa reperom.

FOTO: MILORAD MILANKOVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: MILORAD MILANKOVIĆ / RAS SRBIJA

(Blic.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here