TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković preminula je u 31. godini, a za njenu smrt pojedini mediji kažu da je posljedica komplikacija na porođaju.

Bobana nikada nije krila koliko je voljela streljaštvo, a na brojna odricanja se nije osvrtala i nikada se nije žalila.

bobanaa

– Sve je manje djece u raznim sportovima. Ipak, bolje je da su djeca u sportu nego na ulici. Odricanje je tu, ali tu je i ta satisfakcija, donošenje medalja svom gradu, svojoj državi, da budeš uspješan u onome čime se baviš. Streljaštvo mi je donijelo toliko toga da se rijetko sretim tih odricanja koja sam morala da imam, koja imam i dan danas – ispričala je ona za “RTV Bor”.

Imala je velike planove, koji nažalost, nikada neće biti ostvareni. Radovala se bebi i svojoj velikoj ulozi majke, ali i narednim takmičenjima.

– Trebalo bi da se porodim u junu, a sada već pravim planove da sredinom oktobra izađem na prvo takmičenje, i to u Srbiji. To je sam početak sezone, tako da ću imati dovoljno vremena da se spremim za najveće izazove – navela je tada medijima Bobana Momčilović Veličković.

Podsjećamo,Bobana se porodila prije dvadesetak dana, a u međuvremenu je došlo do komplikacija zbog kojih joj se stanje pogoršalo. Ljekari nisu uspeli da joj spasu život, dvadeset dana je trajala njena borba, posljednjih sedam – bez svijesti, ali… na kraju je bitku izgubila. Sa druge strane, u ovoj tragediji beba nije bila ugrožena, osjeća se dobro.

(Blic.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here