Dragan Marinković Maca, glumac, šoumen i sarajevski šarmer bio je drugi gost novog Kurirovog formata, emisije “Nije sve tako crno” i pričao sa autorom i voditeljem emisije Jovanom Matić Đokić o odrastanju, unutrašnjim borbama i uspjesima.


FOTO: PRINTSCREEN

Maca je takođe govorio i o estradi, pravim mjerama vrijednosti i otkrio šta je za njega nemjerljiv uspjeh u današnje vrijeme.

Posljednjih nekoliko godina pjevači zarađuju tako što unapred dogovore “cifru” za koju rade nastup kako ne bi zavisili od posete kluba, a samo jedan od njih radi potpuno drugačije od većine.


FOTO: PRINTSCREEN

– Nedeljko Bajić Baja! Od svih tih velikih zvezdetina… Frajera zovu, on je u fazonu “moje su karte, ti što si popio, tvoje je”… To je mu*onja, koji uzme sve na karte i puni sale non stop. To je uspeh – govori glumac.


FOTO: DRAGAN KADIĆ

Takođe, Maca se osvrnuo na neke od žena poznatih koje nikada nisu bile u javnosti dok se nisu udale i otkrio po čemu se njegova supruga razlikuje od drugih.

– Jovana nema potrebu za medijskim eksponiranjem. Nije tip žene kao ove “žene poznatih”… Ove budale iskompleksirane uz muža dosadno im, pa postanu kreatorke, imaju potrebu da izađu u javnost. Ja tako i svoju decu vaspitavam, neka se bore sami, a ne da kažu: “Evo ga Macin mali”. Ma j*** ti Maca mater, stvaraj svoje ime – govori Maca.