TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što…”

Pjevačica Nadežda Biljić trenutno prolazi kroz buran period, budući da joj je partner Toma Panić nevjeran u “Zadruzi 4”, dok je ona kod kuće sa njihovim sinom Longom.

Nadeždin ljubavni život pod lupom je javnosti otkako je prije nešto više od dvije godine ušla u prvu sezonu “Zadruge”, gde je imala veze sa Banetom Čolakom, Mikijem Đuričićem, i na kraju sa Tomom, sa kojim je dobila nasljednika.

Međutim, mnogi su zaboravili da je prije rijaliti karijere Nadežda bila u sretnoj vezi sa rukometašem Dušanom Zdravkovićem. Njih dvoje zabavljali su se u periodu dok se pjevačica takmičila u “Pinkovim zvezdama”, sve je djelovalo idilično, a onda se veza završila skandalom.

– Dušan Zdravković mi je bivši momak, koji je išao sa mnom 24 sata na takmičenja “Pinkove zvezde”, bili smo šest meseci u stvarno fenomenalnoj vezi. Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što se on dopisivao sa nekom igračicom dok sam ja ležala u krevetu – rekla je Nadežda Biljić u jednom intervjuu.

Ona je navela da ju je Dušan iskoristio.

– On se uvijek pravi fin, ima kućno vaspitanje, ali ima kompleks. Ja se godinama borim za sebe, došao si ti koji si mene skoro pa iskoristio da dođeš do određenih ljudi. Sve moje prijatelje koje je upoznao preko mene i odvojio od mene, niko se više sa mnom ne druži, samo sa njim – rekla je tada pevačica.

Dušan Zdravković takođe se takmičio u prvoj sezoni “Zadruge”, ali je ispao iz rijalitija prije nego što je Nadežda ušla.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here