TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mnogo se spekuliše o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga”, Ivana Marinković prokomentarisala je aktuelne ukućane Bijele kuće. Osvrnula se na svoj odnos sa Paulom Hublin, ali i prokomentarisala odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

– Paula je rekla da je Kendi lep i željela je da uđe, jer voli takve muškarce. Ona mene podseća na moju sestru, jako je borbena, harizmatična, ima mnogo kvaliteta, ali i mana. Momente sa Tomom joj ne bih dozvolila. Ona je i te kako naivna, bez obzira što to pokriva svojim stavovima, ali je i te kako emotivna i naivna. Fran je dobrica, njemu se u očima vidi da ti ne misli ništa loše i kad se svađate – rekla je Ivana.

Mnogo se spekuliše o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a ona je otkrila šta misli o njima i priznala da ju je reper zamolio da objasni sve njegovoj ženi.

– Užas! Oni su najveća katastrofa u kući. Samo se nagađa, ne pričaju o tome mnogo u kući. Krivim ih oboje, cijeli odnos je nenormalan! On priča jedno, a radi drugo. Pričala sam mu da se skloni, vidim da mu ulazi u glavu, rekao mi je da objasnim njegovoj ženi… A kada sam izašla vidjela sam šta radi. Zašto bih ja bila budala? Zbog koga? Mislim da će on pobjeći iz rijalitiji, svjestan je sebe i šta bi mogao da napravi, svi su mu krivi osim samog sebe – zaključila je Marinkovićeva u emisiji “Pitam za druga”.

(espreso.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here