Ekipa emisije ”Pitam za druga” u večerašnjem izdanju emisije posvećenom učesniku ”Zadruge” Aleksandru Saueru donosi priloge snimljene sa njegovim bliskim osobama. Stefan Kandić Kendi razgovarao je sa njegovim sestrama, starijom rođenom sestrom Ivanom i Višnjom, sestrom od tetke.

Oni su najprije razgovarali o Saurevom služenju zatvorske kazne i bolnom gubitku oca.

– Nisu to bili neki problemi, tuča… Upao je u loše društvo. Bila je prevara u pitanju. I on je bio nasamaren, a i on je prevario .Odslužio je svoju kaznu u Nemačkoj i to je sada iza nas. On je bio u pritvoru šest meseci, to je komplikovano. Sve ukupno godinu i osam, devet mjeseci je bip u zatvoru. Nama nije bilo nikako lako, onda sam ja prešla da živim sa mamom. Držali smo se zajedno. Njemu nije teško palo, jer staje iza svojih grešaka. Rekao je da će izdržati to i da će jači izaći iz toga i tako je i bilo. Najteži momenat nije bilo to, već kad nam je otac preminuo, prije osam i po godina. Nikad se neće zaceliti ta rana. To se iznenada desilo, umro je od srca. Nismo ni znali da je bolestan, samo odjednom… Višnjina mama nas je zvala, zatekli smo šta smo zatekli. Za ve nas je to bilo nešto najteže… Ništa od toga ne može gore da nam se desi, ništa ne može da nas ubije. On je tada imao 17 godina – rekla je Sauerova rođena sestra i dodala:

– Mnogi možda pokušvaju da ga navedu na fizički kontakt. On bi reagovao verbalno ako bi neko spomenuo oca, ali fizički nikad ne bi nasrnuo. Nije agresivan i nasilan, to mu ne bi palo na pamet – rekla je Ivana, dok je Višnja prokomentarisala njegov odnos sa Valentinom.

Znam da on nikad ne bi bio s Valentinom, jer ona prije svega ima sestru koja je to godište. Kad bih morala da kažem, rekla bih Anđela – rekla je Višnja, na šta se nadovezala i rođena sestra zadrugara:

– Definitivno nije za njega, ona je prije sazrela nego Sale. On voli ozbiljnije i ostvarenije devojke. I ja mislim da bi možda to bila Anđela, možda i Milica. Što da ne…

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here