Aleksandra Subotić Pecu je upoznala nakon izlaska iz Zadruge.

„Aleksandri se on baš svidio, a i ona njemu. Ništa se nije desilo među njima, on čeka da se završi rijaliti i da ona potpuno zaboravi Davida. Peca se bavi privatnim biznisom i veoma je imućan, ima dete iako nije bio oženjen. Sina Vuka upoznao je sa Aleksandrom, zajedno su bili na ručku, na koji je Aleks povela kćerku Magdalenu. Peca je samo za Đanija za njenu slavu platio 4.000 evra.

Ma baš joj ugađa, ispunjava joj sve želje. Proslava njene slave sa sve keteringom, cvećem i muzikom koštala ga je više od 10.000 evra, ali on ne žali da plati. Pare mu nikada nisu bile važne ako ih troši na ženu koja mu se dopada“, bile su riječi dobro upućenog izvora na početku njihove veze.

Peca je tada otkrio tajnu o sebi:

– Inače, nije tačno da sam oženjen, imam 44 godine i sina Vuka, koji ima četiri godine, ali nisam oženjen, te priče plasira Davidova majka. Aleksandra je upoznala moje dijete i ja sam njenu Magdalenu. Dok ona ne izađe iz rijalitija, ja ne bih da se eksponiram, a kada se završi Zadruga, može sve što ona hoće“, rekao je Peca.

Inače, poznato je kako je Peca “pun kao brod”, te da se bavi privatnim biznisom, a pojedini izvori tvrde kako se taj biznis tiče uvoza.