TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zerina Hećo je na današnjem sastanku na kome su zadrugari birali najnezahvalniju osobu odlučila da riješi svoj odnos sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je bio poljuljan na sinoćnoj “Igri istine”.

– Alen je druga osoba, i spolja i ovde koja je ispala nezahvalna prema meni. Bio je jedno vreme uz mene kao prijatelj. Stvari su počele da se menjaju onda kada je krenuo da muti čorbu, da se tako izrazim, i zabio mi nož u leđa u 3, 4 navrata, dok sam ja tebe poštovala javno. Onda je ušao u rijaliti i spustio me na najodvratniji način, a ja sam ga na neki način i te kako štitila – govorila je Zerina.

– Vidim da opet hoćeš da se kačiš – uzvratio je Alen.

– Toliko si bezobrazan koliko si težak. Lagao si za milion situacija, splektario mi iza leđa. Poslije svega, ako me sada vučeš za jezik. Pričao si mi o Rialdi, predlagao mi da uđem u rijaliti. Rekao si mi da ulaziš u “Zadrugu” – otkrila je Hećo.


– Mamu ti u p… Hoćeš da uđeš u priču sa mnom! Đedoviću, sve ćeš dobiti, sve ću da objavim – pobjesnio je Hadrović.

– G*vno podlo. A to što si krenuo mamu da mi psuješ, kreni, mangupe. Mangupe, bratstvo te je okačilo mačku o rep. Ničim izazvan si krenuo priču o meni. I te kako znaš da izvrneš odgovor. Povrijeđen ti je ego – poručila je Zerina.

– Vidjeli smo na Vladimiru Tomoviću kome je povrijeđen ego. Jesi mi rekla da imaš još sedam mjeseci života? – uzvratio je Alen.


-Da, imala sam tumor i operisala sam ga, lažovčino jedna. Lažovčino perfidna. Htio si da uđemo zajedno u rijaliti! A onda si me pljuvao kod Dada, govorio da si imao odnose sa mnom. Pričaj, srećo moj! Ali na sreću, kad se uđe ovdje, pokaže se pravo lice. Us*o si se svojim postupcima. Ovde što ti ližu d*pe jer misle da si neki suvlasnik, pa ćeš da im trebaš. Ja vrlo dobro znam ko si. Tebe nacija ismijava, ti si dvorska luda – nastavila je Hećo.

– Gledaj ko mi priča. Ja sam te ložio za priču našu – govorio je Hadrović, pa je pomenuo Zerini da su je ljudi zaključavali u stan.

Zerina je polila Alena vodom, a Maja Marković je skočila na nju.
– Još jednom mi se digni, k*rvetino mala – poručila je Zerina.

– Evo, ti misliš da te se plašim? Bolje mi se skloni – uzvratila je Maja.

– Hoćeš da pričam šta si radila? Ima priznanje u skrinšotovima. Dobra si majka, da li ležiš pored krke? – nastavio je Alen.

– Gde ti je tata? Reci sve – govorila je Hećo.

– Smeta ti što ljubim Maju, vidi se da gledaš non-stop – poručio je Alen.

– Sram te bilo što mi pominješ kćerku, kupovao si joj poklone. A reci šta sam ja radila. Šta sam radila? Šta sam radila? Pričaš šta imaš! – govorila je Zerina.

– Imam dokaze za sve – nastaivo je Hadrović.

– Vidjećeš ko je mangup! – rekla je Zerina.

Izvor:Srbijadanas

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here