Otkrio šta sada stoji između njih

Bivši zadrugar Milan Janković Čorba, večeras se pojavio u Beogradu, na promociji nove knjige Jelene Nikolić, a pred našim kamerama otkrio je da li je dobio poziv za aktuelnu sezonu “Zadruge” i kako reaguje na to što ga bivša djevojka Maja Marinković doziva.

Printscreen Zadruga

– Zadruga stalno ide iza i ispred mene, svi me dozivaju, ali Čorba ima neke druge stvari kojima se bavi. Svestan sam da sam za Maju poseban i broj jedan, ali ja ne mogu da budem sa nekim sa kim sam prijatelj. Što sam joj toliko poseban, ne znam, vjjerovatno vunene čarape i živa jaja. Ne zavisi od mene da li ću ući, videćemo, ne bih puno pričao o tome – rekao je Čorba.

Na konstataciju novinara da to znači da je poziv već stigao, on se nasmijao i time još više unio sumnju da ulazi.

Sa Kristijanom Golubovićem je bio najbolji prijatelj, a onda u realnom svetu nisu razmijenili ni reč. Milan nam je otkrio kako sada gleda na sve to:

– U rijalitiju smo bili najbolji drugari, a što se tiče života van rijalitija, nismo se nikada vidjeli, niti čuli. Shvatio sam da je virtualni svet jedno, a realnost drugo. Nije mi krivo jer sam shvatio da to nije realno prijateljstvo, razgraničio sam – istakao je Čorba.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here