TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Danas se na osnovu gledanja u zvijezde i datume rođenja svašta može saznati i zaključiti pa i to koje žene, odnosno pripadnice kojih znakova imaju najljepše grudi.

Najviše manekenki rođeno je u znaku Ovna, najlepše mladalačke, ali samo mladalačke grudi imaju žene rođene u znaku Bika, a najmanje ali „najukusnije“ grudi imaju žene Rakovi.

Ali iz kojih znakova su „šampionke“ kada je riječ o grudima?

Lav

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Fotot, Printscreen

Lavice imaju najveće grudi Zodijaka i po njima ih svi pamte. Ipak, ono što je veliko ne mora biti i najlepše. S druge strane, majka priroda podarila im je i sasvim dovoljnu ljepotu da budu na ovoj listi.

Vaga

Fotot, Printscree

Nemaju velike, ali ni male već grudi srednje veličine koje zbog svoje prirodne ljepote svima mogu da upadnu u oči. Ono što Vage razlikuje od dama iz drugih znakova je što u principu ne vole da šetaju sa grudnjacima, tako da znate muškarci – ako primijetite neku lijepu djevojku na ulici bez grudnjaka, vrlo je verovatno da je Vaga.

Vodolija

Žene rođene u ovom znaku imaju ubedljivo najlepše grudi. U odnosu na dame iz drugih znakova koje bi „ubile“ za takve grudi, Vodolije često nisu ni svesne svoje lepote, pa zbog toga što ih mnoge druge neobične stvari interesuju u životu, njih ni ne ističu. A to je prava šteta – muškarci bi i te kako imali šta da vide i čega da se nagledaju.

Ribe

Ribe imaju, poput Vaga grudi prosečne veličine ali savršenog oblika. Ono što ih razlikuje od grudi žena iz drugih znakova je što imaju najnežniju kožu.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here