TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nikola Đorđević, bivši momak Sanje Vučić, članice benda “Hurricane”, postaje novi učesnik rijalitija i uskoro se seli u Bijelu kuću.

Pjevačica je na svom Instagramu saopštila da je raskinula vezu sa Nikolom, a sada se oglasio i on.

– Istina je. Potpisao sam ugovor za Zadrugu! Ulazim 28. novembra. Nemam posla zbog korone, sjedim kući i trošim pare. Rijaliti je mač sa dvije oštrice, zavisi kako se pokažeš. Ulazim kao slobodan dečko u Zadrugu – rekao je Nikola za “Srbiju Danas”, pa dodao:

– Razlog raskida je prezasićenje, ne ulazak u rijaliti. Mi smo više od dvije godine živjeli zajedno. Nemam ružnu riječ za nju, samo jednostavno je došlo do prezasićenja u odnosu i to je to. Ona je mnogo dobra djevojka.

– Dragi novinari i pratioci, u posljednjih mjesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vrijeme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama. Mi već dva mjeseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima – napisala je Sanja, pa nastavila:

foto: E-stock

– Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala.

(pulsonline.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here