Pjevač Jovan Joca Stefanović nedavno je upleten u aferu sa zadrugarkom Anitom Stanojlović.

Naime, u medijima se spekulisalo da su njih dvoje bili intimni, a u jednom trenutku je priča otišla toliko daleko, da su bila nagađanja da je Joca Stefanović napravio i dijete Aniti.

Sada je prvi put pred kamerama stavio tačku na nagađanja:

– Meni takva vrsta marketinga ne treba. Za mene je to sa Anitom bio loš marketing. Demantujem sve vezano za Anitu. Devojku uopšte ne poznajem. Sa Matorom sam u odličnim odnosima i želim da se ogradim. Kad god sam bio na nastupima, Anitu nisam primećivao i mislim da nikada nije ni bila. Matora je bila nekoliko puta, nju poznajem, ne znam odakle je i potekla ta priča. Ako je i Anita bila, ja je nisam primetio, jer ne znam ni kako devojka izgleda. Matora je nekoliko puta dolazila, ostavljala je odličan bakšiš, galantna je. Za mene je ovo loš marketing. Nema ni govora o pravljenu dece, obična budalaština – priča Joca i dodaje:


jovan stefanovićFoto: Srbija Danas

– Prvo ja kad radim ne pijem, drugo ne ostajem posle nastupa ni sa kim. Ne mogu da gledam ni sebe, ni ljude, ni nikoga. Nismo Anita i ja nikada bili intimni. Kako je mogla da izgubi bebu i odmah da uđe u Zadrugu? Video sam da je i Milica Dugalić iznela u javnost da je čula priču da smo Anita i ja bili intimni. Od koga si ti čula priče molim te? 20 godina nije izašla iz kuće. Poznajem je dugi niz godina, razočarala me svojom izjavom – zaključuje Joca.

Foto: Printscreen

Podsjetimo, Anita i Matora su u sukobu nakon ulaska Stanojlovićkine ljubavnice u “Elitu”. Ona je tada otkrila sve o aferi sa Antom kao i o njihovim prepiskama i fotografijama.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here