Aleksandra Subotić bi uskoro mogla da se nađe iza rešetaka zbog nasilničkog ponašanja, jer je nokautirala Minu Vrbaški, a dva dana nakon toga pokušala ilegalno da upadne na posjed TV Pink, u čemu joj je saučesnik bio Nemanja Tošić.


Kako piše “Srpski telegraf”, RTV Pink će shodno zakonu podnijeti krivičnu prijavu protiv Aleksandre, a budući da je za djela koja joj se stavljaju na teret zaprećena kazna do pet godina zatvora, Subotićka koja se trenutno nalazi u bjekstvu, bi mogla da završi u zatvoru.

“Aleksandra je, revoltirana zbog Davida, pokušala da upadne u rijaliti, ali je sada shvatila da se previše zaigrala. Ona zna da joj zbog svega što je uradila preti kazna i odlučila je da pobjegne, iako je nakon incidenta bila na informativnom razgovoru u policiji. Ne kaje se što je pretukla Minu za Božić, kao što je i sama rekla” – kaže za ovaj list izvor i konstatuje da je Aleksandra već počela da traži advokata.

“Ona je svjesna da je pred milionima pretukla Minu i da je za to djelo zaprećena kazna zatvora. Ona sada traži advokata, jer je samo pitanje vremena kada će biti privedena. Pored toga što je počinila nekoliko prekršajnih i krivičnih dela, Aleksandra se plaši i reakcije Centra za socijalni rad, jer postoji mogućnost da joj oduzmu kćerku nakon incidenta. Na velikim je mukama i ne zna kako da postupi u delikatnoj situaciji za koju je sama kriva.” – zaključuje izvor.

Poznati advokat Gvozden Grgur tvrdi da Aleksandri zbog napada koji se dogodio uživo u programu, a u kome je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, preti i do pet godina zatvora.

“Kazna za nasilničko ponašanje ide do pet godina zatvora. Budući da je Aleksandra na Minu nasrnula javno , njoj sigurno prijeti kazna koja će se klasifikovati na određeni način. To što je Aleksandra došla do kapije Zadruge nije krivično delo, a ako je istina kao što je izašlo u javnost, da je prijetila i fizički nasrtala na organizatore, i u tom slučaju joj preti kazna. Za ugrožavanje sigurnosti, odnosno upad u Imaginarijum, po zakonu je zaprećena kazna do godinu dana zatvora, što je lakše krivično djelo.” – zaključuje advokat.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here