“On je otišao u školu kako bi izmiro mog sina i jednog njegovog školskog druga”, tvrdi Jelena

Nakon tvrdnji majke jednog đaka osnovne škole u Višnjičkoj banji, da je Sloba Radanović izazvao incident u istoj, oglasila se pevačeva supruga Jelena Radanović.

Kako je izjavila majka učenika, Radanović je vidno bijesan ušao u školu, a pri ulasku u obrazovnu ustanovu niko ga nije legitimisao, zbog čega je nastao haos.

Tim povodom oglasila se Jelena, koja je ispričala drugu stranu priče i navela da je Sloba otišao u školu kako bi pomirio njenog sina i njegovog vršnjaka s kojim se često svađao.

– Vidjela sam tekst. To je čista nebouloza. On je otišao u školu kako bi izmiro mog sina i jednog njegovog školskog druga. Njih dvojica se stalno svađaju, to su djeca. Da li možete da zamislite Slobu koji urla i viče na djecu, i da ih je preplašio? Majke sada prave dramu što je on ušao u školu, ali on nije upao na nastavu, već samo ušao u školu – izajvila je njegova supruga i dodala:

– Napravile su haos što ga domar nije legitimisao, a on ga poznaje… Njima je sad to zabavno što je to Sloba. Pa to su djeca koja imaju 10 godina, normalno je da se svađaju i mire, ali Slobina namjera jeste bila samo da se dječaci izmire i lijepo druže – rekla je Jelena Radanović za “Blic”.

Podsjetimo, majka jednog učenika za “Novu” je ispričala da pjevača niko nije legitimisao pri ulasku u školu.

– Sve se odigralo 27. marta, kada je dječakov očuh upao u odjeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao djecu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovjek može – rekla je majka đaka koji ide u odjeljenje sa Radanovićevim posinkom.

Ona je dodala da su deca ovu scenu ispričala svojim roditeljima.

– Djeca su rekla da je bio zajapuren, bijesan, unosio im se u lice, govorio je: „Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako“, bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljice molbe da izađe, svađao se sa djecom. Djevojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka djeca su plakala od straha – tvrdi majka učenika.

(Telegraf.rs)