Aktuelna učesnica “Elite” Maja Marinković od samog ulaska tvrdila je i čvrsto stajala pri stavu da joj se nijedan muškarac u rijalitiju ne dopada i da nije čista sa emocijama koje i dalje, kako je pričala, ima prema svom bivšem dečku Filipu Caru, te i da iz tih razloga sebi u ovoj sezoni neće dopustiti da ima momka, tj. da se zaljubi.

No, međutim, sinoć je poklekla pred šarmom Stanislava Krofaka, pa su se jutros u njenom krevetu poljubili, a tokom današnjeg dana, nastavili su sa razmijenjivanjem nježnosti.

S druge strane, kako su uspjeli da isprate mediji na Stanislavovom zvaničnom nalogu, njegova kćerka zadužena je da objavljuje sve što treba, a ono što je ona podijelila naletjelo je na reakcije mnogih.

Naime, jedna fan grupa na svom instagram profilu objavila je komentar na čitavu ovu situaciju.

– Čitam ove umotvorce sa instagrama i čudim se čudu…Pa da krenemo redom. Kažete fuj Stanislav…Molim?! Dečko ulazi i kaže da ga Miona ne zanima, slobodan muškarac, Maja slobodna djevojka, gdje je greška?! Ima pravo da bude i sa mojom baba Riskom ako mu se sviđa – napisala je fan stranica, što je očigledno, s obzirom da ona vodi profil, njegova ćerka podelila na Stanislavovom Instagramu, istakavši:

Bolje sa vašom bakom – napisala je ona u dnu Instagram storija, a šta je željela da poruči – ostaje da saznamo.